Diensten

Supervisie

Supervisie is een gestructureerde vorm van coaching, die ontstaan is bij mensgerichte beroepen zoals social workers, artsen, verpleegkundigen e.d. Supervisie wordt inmiddels breder ingezet, omdat de toegevoegde waarde van reflectie op je professionele rol in je werk steeds belangrijker wordt.  Het heeft toegevoegde waarde omdat bijna iedereen in interactie met een ander is en hoe verhoud ik mij daartoe.

Bij supervisie sta je stil bij je totale functioneren in je werk en je ontwikkeling als professional. Belangrijk hier is dat je gaat ontdekken wat voor type professional je bent en hoe je in je werk staat. We weten allemaal dat niemand zijn werk op precies dezelfde manier doet of ook dezelfde dingen belangrijk vindt. Door daarover in gesprek te gaan, krijg je meer inzicht in jezelf. In groepssupervisie neem je dan ook nog eens de ervaringen en inzichten van de andere supervisanten mee.

In de supervisie is het uitgangspunt dat je met name reflecteert op werkervaringen. Tijdens de supervisiebijeenkomsten sluit ik zoveel mogelijk aan bij je manier van leren. Op basis daarvan zet ik regelmatig verschillende werkvormen in.

Supervisie kan individueel en in kleine groepjes tot maximaal 4 personen.
Het aantal bijeenkomsten is in overleg en is ook afhankelijk of je het wilt gebruiken voor bijvoorbeeld je SKJ registratie.

 

Plan een intake
Ervaringen

Contact

Meer weten?

Ik vertel u graag alles over de diensten die ik verleen. Neem contact met me op door het formulier in te vullen of bel onderstaand nummer.

Rijsbergen

+31 (0)6 48 66 55 51
mariska@coachingenadvies-mariska.nl