Mariska van Lent

Over mij

Ontwikkeling heeft voor mij persoonlijk altijd centraal gestaan. Ik haalde en haal daar veel energie uit. Die ontwikkeling kan op vele verschillende manieren van klein tot groot, van inzicht in hoe je jezelf verhoudt tot je omgeving en de dilemma’s die je daarin tegenkomt tot het overwinnen van overtuigingen of loopbaanstappen maken.

Een aantal jaren geleden heb ik als HRM-er de overstap gemaakt van overheid naar bedrijfsleven. Daar moest ik wel wat vooroordelen over ambtenaren voor overwinnen. Door niet op te geven en te zoeken naar stappen die ik kon ondernemen om toch mijn doel te bereiken, is het mij gelukt. Het heeft mij veel opgeleverd.

Als HRM-er, heb ik nagenoeg alle facetten van het vak gezien. Ik werk graag in het midden- en kleinbedrijf omdat je dan dichter bij de business kunt werken en kunt zien waar je het als organisatie allemaal voor doet. Vanuit mijn vakgebied kan ik het o.a. vertalen naar activiteiten op het gebied van HRM.

Het werken als HR professional in een organisatie en daarnaast op individueel niveau met mensen aan de slag gaan, is voor mij de perfecte combinatie.

In Rijsbergen heb ik een praktijk waar ik mijn klanten in een prachtige omgeving kan ontvangen.

Wat kun je van mij verwachten? Een HRM-er en coach met humor, met aandacht voor wat je bezig houdt, die rust brengt en die ondersteuning biedt om je doel(en) te behalen.

Verbinding

Kracht

Ontwikkeling

Op de homepage heb je de woorden Verbinding, Kracht & Ontwikkeling zien staan. Deze woorden geven voor mij aan hoe ontwikkeling vorm kan krijgen, bijvoorbeeld in een coachtraject of bij advisering.

Zodra je de stap maakt om met je coachvraag aan de slag te gaan of als ondernemer hulp zoekt bij een HR vraagstuk, komt een proces op gang. Er ontstaat VERBINDING tussen de coachee en/of opdrachtgever en mij. Door de krachten te bundelen en ieder zijn KRACHT te benutten ontstaat ONTWIKKELING.

Meer over diensten
Contact

Meer weten?

Ik vertel je graag alles over de diensten die ik verleen. Neem contact met me op door het formulier in te vullen of bel onderstaand nummer.

Rijsbergen

+31 (0)6 48 66 55 51
mariska@coachingenadvies-mariska.nl