Mariska van Lent

Over mij

Ontwikkeling heeft bij mij altijd centraal gestaan voor mij persoonlijk. Niet alleen mijn eigen ontwikkeling, maar met name die van anderen. Ik word daar erg blij van.

Een aantal jaren geleden heb ik de overstap gemaakt van overheid naar bedrijfsleven. Daar moest ik wel wat vooroordelen over ambtenaren voor overwinnen. Door niet op te geven en te zoeken naar stappen die ik kon ondernemen om toch mijn doel te bereiken, is het mij gelukt. Het heeft mij veel opgeleverd.

Het werken als HR professional in een organisatie en daarnaast op individueel niveau met mensen aan de slag gaan, is voor mij de perfecte combinatie.

Voor de supervisie- en coachgesprekken ontvang ik je graag in mijn praktijk aan de Zandstraat in Rijsbergen, een dorp vlak bij Breda.  Een heerlijke plek om je supervisietraject te doorlopen of aan de slag te gaan met je coachvraag.

Wat kun je van mij verwachten? Een coach met humor, met aandacht voor wat je bezig houdt, die rust brengt en die je ondersteunt tijdens je traject om je doel te behalen.

Verbinding

Kracht

Ontwikkeling

Op de homepage heb je de woorden Verbinding, Kracht & Ontwikkeling zien staan. Deze woorden geven voor mij aan hoe ontwikkeling vorm kan krijgen, bijvoorbeeld in een coachtraject of bij advisering.

Zodra je de stap maakt om met je coachvraag aan de slag te gaan of als ondernemer hulp zoekt bij een HR vraagstuk, komt een proces op gang. Er ontstaat VERBINDING tussen de coachee en/of opdrachtgever en mij. Door de krachten te bundelen en ieder zijn KRACHT te benutten ontstaat ONTWIKKELING.

Meer over diensten
Contact

Meer weten?

Ik vertel je graag alles over de diensten die ik verleen. Neem contact met me op door het formulier in te vullen of bel onderstaand nummer.

Rijsbergen

+31 (0)6 48 66 55 51
mariska@coachingenadvies-mariska.nl