Diensten

Analytische Coaching

Er kunnen verschillende redenen zijn om een coach in te zetten. Bij analytische coaching ondersteun ik je in het diepgaand inzicht krijgen hoe e.e.a werkt bij jou. Waar je kwaliteiten liggen en welke kwaliteiten je nog onbenut laat en hoe zich die verhouden tot je coachvraag.

Denk aan vragen als:

  • Hoe komt het dat ik steeds tegen hetzelfde aanloop?
  • Ik loop tegen zaken aan op mijn werk die ik niet prettig vind.
  • Ik wil mij verder ontwikkelen, maar weet niet in welke richting. Denk aan een loopbaanontwikkeling.
  • Ik ben mijn baan kwijtgeraakt en wat nu?
  • Ik ben uitgeblust, wat kan ik daaraan doen?

Ik werk veel met YOUNG PROFESSIONALS. Het is heel waardevol om regelmatig tijd te nemen voor wat er op je af komt in je werk. Wat houd je bezig? Waar loop je tegenaan? Hoe kun je  het oplossen? Het verstevigt jezelf als persoon in je baan. Regelmatig hoor ik hoe blij iemand is dat hij of zij de tijd heeft genomen om hierbij stil te staan, in deze fase van zijn of haar loopbaan.

Mijn werkwijze: Tijdens het intakegesprek maken we nader kennis en bespreken we je coachvraag. Vaak maak ik bij een coachingstraject gebruik van de Odin Development Compass meting (ODC meting) De ODC meting is een gevalideerd en innovatief assessmentinstrument. Het assessment is het startpunt van onze gesprekken en vaak de sleutel tot het antwoord op je coachvraag.

Tarief:
ODC meting, rapportage en nabespreking van 1,5 uur € 330, exclusief BTW.
Uurtarief coachgesprek € 120 per uur, exclusief BTW (gemiddeld aantal bijeenkomsten 5 x 2 uur)

Tip voor werkgevers en werknemers tegemoetkoming in de kosten:

  • Als werknemer kun je vanaf 2022 het STAP budget aanvragen. Dit is een subsidie van maximaal € 1000.
  • Ga als werknemer in gesprek met je werkgever over je wensen. Mogelijk draagt de werkgever graag bij aan de kosten van een coachtraject.
  • MKB Werkgevers kunnen de SLIM subsidieregeling aanvragen voor loopbaan en ontwikkeladviestrajecten voor hun medewerkers.

Plan een intake
Ervaringen

Contact

Meer weten?

Ik vertel je graag alles over de diensten die ik verleen. Neem contact met me op door het formulier in te vullen of bel onderstaand nummer.

Rijsbergen

+31 (0)6 48 66 55 51
mariska@coachingenadvies-mariska.nl