Diensten

Analytische Coaching

Er kunnen verschillende redenen zijn om een coach in te zetten. Bij een coachingstraject ondersteun ik je in het diepgaand inzicht krijgen hoe je het beste floreert. Waar je kwaliteiten liggen en welke kwaliteiten je nog onbenut laat en hoe die zich verhouden tot je coachvraag.

Denk aan vragen als:

  • Hoe komt het dat ik steeds tegen hetzelfde aanloop?
  • Ik loop tegen zaken aan op mijn werk die ik niet prettig vind.
  • Ik wil mij verder ontwikkelen in mijn loopbaan, maar weet niet precies welke stappen ik daarin kan nemen of wat ik precies wil gaan doen.
  • Ik ben mijn baan kwijtgeraakt en wat nu?
  • Ik ben uitgeblust op mijn werk, wat kan ik daaraan doen of hoe komt dat?

Je kunt het ook zien als een soort APK keuring. Hoe sta ik ervoor? Het is heel waardevol om regelmatig tijd te nemen voor wat er op je af komt in je werk. Wat houd je bezig? Waar loop je tegenaan? Hoe kun je  het oplossen? Je verstevigt jezelf als persoon in je baan. Regelmatig hoor ik hoe blij iemand is dat hij of zij de tijd heeft genomen om hierbij stil te staan.

Mijn werkwijze: Tijdens het intakegesprek maken we nader kennis en bespreken we je coachvraag. Daarna maken we samen een plan van aanpak.

 

Plan een intake
Ervaringen

Contact

Meer weten?

Ik vertel je graag alles over de diensten die ik verleen. Neem contact met me op door het formulier in te vullen of bel onderstaand nummer.

Rijsbergen

+31 (0)6 48 66 55 51
mariska@coachingenadvies-mariska.nl